Lathund A för ProBion

                                                    
ProBion  har mer levande bakterier än de flesta kosttillskott med mjölksyra-bakterier på marknaden! Definitionen av probiotika är hälsosamma och levande mjölksyrabakterier. Det innebär att produkten måste ha mer än 50 % levande mjölksyrabakterier vid bäst före datum ex 48 månader efter produktion vid förvaring 20-23°C.

ProBion  har 80-90% levande mjölksyrabakterier i 48 månader i rumstemperatur. Adekvat kvalitetssäkring med analyser på slutprodukt fram till bäst före datum utförs av oberoende laboratorier.

ProBion  finns som individanpassade alternativ med olika bakterier som påverkar mage och tarm på olika sätt. Dessa harmoniserar med individens behov, allt från normal mage till lös eller trög mage och akuta eller långvariga tillstånd.

ProBion  har förlängd upplösning och exponering av bakterier i mage och tarm för att få bästa effekt av tillförda livskraftiga bakterier. Detta medför att bakterierna bättre skyddas från gall- och magsyra.

ProBion  har klinisk dokumentation på ingående bakteriestammar med säkerhetsklassade kulturer (EFSA=EU, FDA=USA, WHO=FN). Dessa är publicerade i internationella, vetenskapliga tidskrifter s.k. peer reviews.

ProBion  är förpackat med torkmedel för bästa hållbarhet. Detta är speciellt viktigt för alla probiotiska produkter.

 

ProBion  är fri från mjölksocker. Mjölksyrabakterierna är odlade utan tillsats av mjölk eller soja.